Tarieven en voorwaarden particulieren

Kunst een aanvulling voor uw huis!

Ook voor de kleine portemonnee

 

 

 

 

 

 

 

Tarieven

€ 8,- p.m. een of meerdere werken tot een waarde van € 230,-
U spaart € 3,20
€ 12, p.m. een of meerdere werken tot een waarde van € 340,-
U spaart € 4,80
€ 17,- p.m. een of meerdere werken tot een waarde van € 480,-
U spaart € 6,80

 

 

Alle keuze

 

 

Tarieven

€ 24,- p.m. een of meerdere werken tot een waarde van € 685,-
U spaart € 9,60
€ 31,- p.m. een of meerdere werken tot een waarde van € 890,-
U spaart € 12,40
€ 35,- p.m. een of meerdere werken tot een waarde van € 1135,-
U spaart € 14,-

 

 

 

Meerdere kunstwerken

 

 

Is u keuze gevallen op twee mooie olieverfschilderijen, dan komt u hoogstwaarschijnlijk in de hogere tarieven. Let wel, u kooptegoed bouwt u dan ook sneller op!

Tarieven

€ 46,- p.m. meerdere werken tot een waarde van € 1700,-.
U spaart € 18,40
€ 53,- p.m. meerdere werken tot een waarde van € 2500,-.
U spaart € 21,20
€ 60,- p.m. meerdere werken tot een waarde van € 3250,-.
U spaart € 24,-
€ 69,- p.m. meerdere werken tot een waarde van € 4500,-.
U spaart € 27,60

 

 

Speciale tarief

 

Om het voor u aantrekkelijk te houden om een groot kunstwerk te kunnen lenen, hebben we voor u het speciale tarief;
€ 35,- p.m. een kunstwerk tot een waarde van € 4500,-
U spaart € 14,-

 

Exclusief kooptegoed

 

Het is ook mogelijk een kunstwerk te lenen zonder een kooptegoed op te bouwen. U ontvangt dan 20% korting op het maandbedrag.

 

Kooptegoed

 

Van de maandbedragen is 40% bedoeld als kooptegoed. Dit bedrag blijft voor u gereserveerd staan en is te besteden voor de aankoop van één of meerdere kunstwerken bij Kunstuitleen Bollenstreek. Wanneer u stopt met uw lidmaatschap bij de Kunstuitleen, blijft het opgebouwde kooptegoed een jaar lang gereserveerd staan. Een jaar na stopzetting van het lidmaatschap heeft u geen recht meer op het kooptegoed.

Wanneer uw kooptegoed €750,- of hoger bedraagt, dient u een kunstwerk aan te schaffen. Bij het maximale opgebouwde kooptegoed van €750,-, wordt uw huurtermijn gewijzigd met 20% korting op het maandtarief. Dit is exclusief kooptegoed. Op deze wijze is het niet mogelijk om het kooptegoed verder op te bouwen.

 

Inschrijfgeld

 

 

U betaalt contant of met pin een eenmalig inschrijfgeld van € 20,-. Bij inschrijving is een geldig legitimatiebewijs vereist.

 

 

Railsysteem

U kunt als particulier ook railsystemen en artikelen van de railsysteem Art-Teq bij ons bestellen. Wij kunnen de rail ook voor u ophangen, zodat het klaar voor gebruik is.

  • € 9,95 per ophangdraad inclusief palhaak max 15 kg
  • € 9,95 per oogophangdraad inclusief palhaak max 15 kg
  • €28,95 Art-Teq ophangrail 2 m. breed inclusief 2 ophangdraden tot 15 kg
  • € 55,- arbeidskosten ophangen systeem

 

 

 

Bezorgkosten

 

 

 

 

Laat het werk bij u thuis bezorgen! Wanneer u een groot kunstwerk huurt en/of meerdere kunstwerken, dan kunt u dit voor €12,50 (geldig Bollenstreek) door ons laten bezorgen. Dit bedrag betaalt u ook bij het laten ophalen van het (de) kunstwerk(en). Buiten de Bollenstreek rekenen wij €45,- bezorgkosten. Wij bezorgen door heel Nederland.

 

 

Betaling

 

 

Betaling van het inschrijfgeld moet contant bij de inschrijving voldaan worden. De huurtermijnen dienen bij vooruitbetaling maandelijks automatisch te worden afgeschreven. Waarbij vanaf het moment van lidmaatschap de huurtermijnen ingaan. De 1e maand zal pro rata vanaf het moment van lidmaatschap worden berekend.Indien de incasso niet lukt, brengen wij € 5,- in rekening wegens incasso- en administratiekosten. Dit verrekenen wij met uw kooptegoed.

Verzekering

Gedurende de bruikleenperiode dient de abonnee de geleende kunstwerken goed te behandelen. De kunstwerken mogen niet in de omgeving van een warmtebron of een vochtige plaats worden aangebracht en dienen te worden beschermd tegen direct zonlicht.
In geval van beschadiging, vermissing of verloren gaan van de kunst- werken, is de abonnee verplicht de Kunstuitleen Bollenstreek daarvan onmiddellijk op de hoogte te stellen.
In geval van beschadiging, vermissing of verloren gaan van de kunstwerken, is de abonnee aansprakelijk en gehouden de schade te vergoeden. Herstelwerkzaamheden of andere bewerkingen aan een geleend kunstwerk mogen niet door de abonnee worden verricht.
De abonnee dient op eigen rekening en risico adequate wijze het transport van en naar de Kunstuitleen Bollenstreek verzorgen, opdat het kunstwerk niet beschadigd wordt.
Voor bijzonder kwetsbare kunstwerken wordt door de Kunstuitleen Bollenstreek een beschermende verpakking bijgeleverd. Het gebruik van deze verpakking is verplicht. Bij het niet terugbezorgen van de verpakking is de abonnee gehouden de waarde te vergoeden.
Bij wanprestatie aan de zijde van de abonnee is deze naast zijn gehoudenheid tot schadevergoeding aansprakelijk voor alle gerechtelijke kosten, ook voor zover deze boven de geliquideerde kosten zullen uitstijgen en buitenrechtelijke kosten. De buitenrechtelijke kosten zullen tenminste 15 % over de waarde van de geleende kunstwerken en verschuldigde abonnementsgelden bedragen.