Tarieven en voorwaarden bedrijven

Kunst ook voor uw bedrijf!

Lease tarief
€ 25,- p.m

Ideaal als uw bedrijf een eigen kunstcollectie wilt opbouwen

Inclusief kooptegoed
 • 50% hiervan is bedoeld als kooptegoed (excl 21%btw)
 • € 25,- p.m. per gehuurd kunstwerk tot een onbeperkt bedrag.
 • Minimale afname van 5 kunstwerken.
 • Wanneer uw kooptegoed € 1500,- of hoger bedraagt, dient u een kunstwerk aan te schaffen.

 

 

Standaard tarief

 

 

Uw bedrijf kijkt jaarlijks uit naar nieuwe kunstwerken

Vanaf €10,-
 • € 12,50 p.m. per geleend kunstwerk tot een onbeperkt bedrag. Standaard lenen tot 5 kunstwerken.
 • € 11,- p.m. per geleend kunstwerk tot een onbeperkt bedrag. Standaard lenen vanaf 5 tot 25 kunstwerken.
 • € 10,- p.m. per geleend kunstwerk tot een onbeperkt bedrag. Standaard lenen vanaf 25 kunstwerken en meer.
 • Bovenstaande prijzen zijn excl 21% btw
 • Wij willen graag iets betekenen voor uw bedrijf.  Mail ons gerust bij vragen en/of een afspraak te maken om samen de ruimtes van het bedrijf te bekijken.

 

Bezorgkosten

 

 

Wanneer u een groot kunstwerk huurt en/of meerdere kunstwerken, dan kunt u dit door ons laten bezorgen. Dit bedrag betaalt u ook bij het laten ophalen van het (de) kunstwerk(en).€ 45,- excl 21% btw bezorgkosten. Wij bezorgen door heel Nederland.

 

Ophangkosten

 

De kunstwerken komen wij kosteloos bij uw bedrijf ophangen. Wij gaan er dan wel vanuit dat een railsysteem en ophangdraden aanwezig zijn. Een Art-Teq railsysteem kunnen wij ook voor uw bedrijf verzorgen. U heeft altijd profijt ervan, en de kunstwerken hangen altijd op de juiste ooghoogte. Wilt u liever geen railsysteem, maar een oogophangdraad, dat is ook mogelijk.

€45,- excl 21% btw arbeidskosten p/u

 

Railsysteem

 

 

U kunt als bedrijf ook los railsystemen en artikelen van de railsystemen Art-Teq bij ons bestellen.
 • € 9,95  per ophangdraad incusief palhaak max 15 kg
 • € 9,95  per oogophangdraad incusief palhaak max 15 kg
 • € 25,- Art-teq ophangrails inclusief 2 ophangdraden tot 15 kg.
 • € 45,- arbeidskosten ophangen ophangsysteem
Bovenstaande prijzen zijn excl 21% btw

 

 

Opzegtermijn

 

 

Uw contract wordt automatisch met een jaar verlengd tot wederopzegging. Wij vragen u dit 3 maanden van te voren aan ons te laten weten.

Verzekering

Gedurende de bruikleenperiode dient de abonnee de geleende kunstwerken goed te behandelen. De kunstwerken mogen niet in de omgeving van een warmtebron of een vochtige plaats worden aangebracht en dienen te worden beschermd tegen direct zonlicht. In geval van beschadiging, vermissing of verloren gaan van de kunst- werken, is de abonnee verplicht de Kunstuitleen Bollenstreek daarvan onmiddellijk op de hoogte te stellen. In geval van beschadiging, vermissing of verloren gaan van de kunstwerken, is de abonnee aansprakelijk en gehouden de schade te vergoeden. Herstelwerkzaamheden of andere bewerkingen aan een geleend kunstwerk mogen niet door de abonnee worden verricht. De abonnee dient op eigen rekening en risico adequate wijze het transport van en naar de Kunstuitleen Bollenstreek verzorgen, opdat het kunstwerk niet beschadigd wordt. Voor bijzonder kwetsbare kunstwerken wordt door de Kunstuitleen Bollenstreek een beschermende verpakking bijgeleverd. Het gebruik van deze verpakking is verplicht. Bij het niet terugbezorgen van de verpakking is de abonnee gehouden de waarde te vergoeden. Bij wanprestatie aan de zijde van de abonnee is deze naast zijn gehoudenheid tot schadevergoeding aansprakelijk voor alle gerechtelijke kosten, ook voor zover deze boven de geliquideerde kosten zullen uitstijgen en buitenrechtelijke kosten. De buitenrechtelijke kosten zullen tenminste 15 % over de waarde van de geleende kunstwerken en verschuldigde abonnementsgelden bedragen.