welkom

voor jou

Wij vinden het heel leuk dat je lid wordt van de Kunstuitleen. Daarom ontvang je van ons een welkomstgeschenk!
 
Gedurende de cadeaumaanden heeft de Kunstuitleen de kleurrijke agenda of kalender van Ton Schulten als welkomstgeschenk klaar liggen voor alle nieuwe leden.
benieuwd naar de  
kunstenaars 
stijlen 
?

Zoveel mensen, zoveel wensen

Beeldende kunst is niet weg te denken uit het leven. Kunst is een uiting van emotie en kunst bekijken is een manier om het leven te begrijpen. Maar kunst maakt ook onze woonomgeving of werkplek mooier. Daarom adviseren wij particulieren en bedrijven bij het lenen en aankopen van kunstwerken.  Ieder kwartaal wordt de collectie aangevuld met nieuwe werken. Wij zijn dé Kunstuitleen in de Bollenstreek voor thuis en voor het bedrijf. 

Onze kunstcollectie bestaat uit prachtige kunstwerken van verschillende professionele kunstenaars uit heel het land. Het is een kleurrijke collectie van schilderijen, grafiek, beelden tot fotografie aan toe. Veel bloemen en figuratie vind je terug in onze collectie. Een lijn in de voorkeur van het publiek is niet altijd te ontdekken. “Zoveel mensen, zoveel wensen.”

 

Verdien een cadeau!

Ontvang van ons ook het welkomstgeschenk voor elke vriend die je uitnodigt om ook lid te worden van de Kunstuitleen. Het welkomstgeschenk verandert met elke expositieperiode. Zo blijft het leuk om vrienden uit te nodigen en er zelf een leuk kunstcadeau aan over te houden!

Kom gezellig mee met degene die je uitnodigt, of mail ons wie wij kunnen verwachten.
cadeau

Contact

Neem gerust contact op!

Satellietbaan 14 C

2181 MH  Hillegom

 

Tel: 0252-517754 – Mob: 06-40703974
E-mail: info@kunstuitleenbollenstreek.nl