Zoveel mensen, zoveel wensen

Beeldende kunst is niet weg te denken uit het leven. Kunst is een uiting van emotie en kunst bekijken is een manier om het leven te begrijpen. Maar kunst maakt ook onze woonomgeving of werkplek mooier. Daarom adviseren wij particulieren en bedrijven bij het lenen en aankopen van kunstwerken. We hebben een heel gevarieerde collectie met werk van hedendaagse, professionele kunstenaars uit binnen- en buitenland, van abstract tot realistisch. Ieder jaar wordt de collectie aangevuld met nieuwe werken. Eens per kwartaal hebben we een nieuwe expositie. Een lijn in de voorkeur van het publiek is niet altijd te ontdekken. “Zoveel mensen, zoveel wensen.”

bloemenpracht

Collectie

Dé Kunstuitleen in de Bollenstreek voor thuis en voor het bedrijf. Maar ook als je buiten de Bollenstreek woont, kunt je online shoppen in onze webshop: kunst-webshop.nl

Onze kunstcollectie bestaat uit prachtige kunstwerken van verschillende professionele kunstenaars uit heel het land. Het is een kleurrijke collectie van schilderijen, grafiek, beelden tot fotografie aan toe. Veel bloemen en figuratie vind je terug in onze collectie.

tarieven en voorwaarden particulieren

KUNSTUITLEEN

KUNSTUITLEEN

Kunst inspireert en is eigenlijk onmisbaar in onze woonkamer. Het laat jouw stijl zien. De kunstuitleencollectie wisselt regelmatig, daardoor heb je altijd ruim keuze uit verschillende technieken en stijlen. Jij bepaalt zelf in welk tarief je wilt lenen. Dit kan per omwisseling verschillen. 40% van het tarief is bedoelt als kooptegoed. Kom gerust binnen en bekijk onze uitgebreide kunstuitleencollectie. Elke maand kan een kunstwerk omgewisseld worden, het mag maximaal anderhalf jaar geleend worden. Voor elk seizoen een nieuwe aankleding van huis!

MAIL ONS

kunst voor thuis

kunst voor thuis

Kunst in huis, maakt de aankleding van jouw huis geheel af. Kunstuitleen Bollenstreek wil voor particulieren van de gehele bollenstreek de mogelijkheid scheppen om dicht bij huis kunst te lenen en te kopen. De leenperiode van de kunstwerken is maximaal 18 maanden. Een minimaal aantal maanden lenen hebben we niet in onze voorwaarden staan.

BETALING
Waarbij vanaf het moment van lidmaatschap de huurtermijnen ingaan. De 1e maand zal pro rata vanaf het moment van lidmaatschap worden berekend. Indien incasso niet lukt, brengen wij €5,- in rekening wegens incasso- en administratiekosten. Dit verrekenen wij met het kooptegoed. Het maandbedrag wordt vooraf aan de maand geïncasseerd.

MAIL ONS

kooptegoed
opvragen

kooptegoed
opvragen

Het is altijd handig om te weten hoe hoog het opgebouwde kooptegoed is. Misschien wil je het kunstwerk dat je hebt geleend ermee aanschaffen, of zoek je juist een kunstzinnig cadeau. Het kooptegoed kan voor allebei worden gebruikt. Vermeld in jouw mail aan de Kunstuitleen naam, klantnummer en adres. Wij streven ernaar om binnen twee werkdagen een reactie te hebben gegeven.

MAIL ONS

kooptegoed

kooptegoed

spaar 40%

Van de maandelijkse tarieven is 40% bedoeld als kooptegoed. Dit bedrag blijft gereserveerd staan en is te besteden voor de aankoop van een of meerdere kunstwerken bij Kunstuitleen Bollenstreek.

Wanneer je stopt met het lidmaatschap bij de Kunstuitleen, dient het kooptegoed direct opgemaakt te worden, anders vervalt het. Je kan slapend lid blijven van de Kunstuitleen om het kooptegoed te behouden. Je betaalt dan €3,50 exclusief opbouw van kooptegoed per maand. Dit bedrag wordt per automatische incasso betaald.

Wanneer het kooptegoed € 750,- of hoger bedraagt, dien je een kunstwerk aan te schaffen. Bij het maximale opgebouwde kooptegoed van € 750,- wordt het huurtermijn automatisch gewijzigd met 20% korting op het maandtarief. Dit is exclusief kooptegoed. Op deze wijze is het niet mogelijk om het kooptegoed verder op te bouwen.

MAIL ONS

KUNST AAN HUIS

KUNST AAN HUIS

Laat het werk bij thuis bezorgen! Wanneer je een groot kunstwerk leent en/of meerdere kunstwerken, dan dit toch geleend worden. Voor €12,50 door ons laten bezorgen (geldig streek Bollenstreek. Buiten de Bollenstreek geldt een transportkosten van €45,-). Dit bedrag betaal je ook bij het laten ophalen van het (de) kunstwerken en is inclusief 21 % btw.

MAIL ONS

kunstkoop

kunstkoop

kunstkoopregeling

Mocht je besluiten om het geleende kunstwerk of een ander kunstwerk aan te kopen, dan kun je het in 12 maanden afbetalen. Het reeds opgebouwde kooptegoed wordt van de verkoopprijs afgehaald. De huurovereenkomst gaat dan over in een renteloze afbetalingsregeling.

MAIL ONS

verdien een cadeau

verdien eencadeau

Kunst is voor iedereen!

Ontvang van ons ook het welkomstgeschenk voor elke vriend die je uitnodigt om ook lid te worden van de Kunstuitleen. Het welkomstgeschenk verandert met elke expositieperiode. Zo blijft het leuk om vrienden uit te nodigen en er zelf een leuk kunstcadeau aan over te houden!

Kom gezellig mee met degene die je uitnodigt, of mail ons wie wij kunnen verwachten.

MAIL ONS

welkomst
geschenk

welkomst
geschenk

What cute!

Nieuwe leden ontvangen van ons altijd een geschenk!
Tijdens de zomer van 2020 is dit kleine keramiek van Carla van Dijk het welkomstgeschenk t.w.v. €30,-

MAIL ONS

RAILSYSTEEM

RAILSYSTEEM

niet zelf willen ophangen?

Wij kunnen dit voor je verzorgen
De railsystemen en artikelen van Art-Teq zijn in onze shop te koop.
€ 9,95 per ophangdraad incusief palhaak max 15 kg
€ 9,95 per oogophangdraad incusief palhaak max 15 kg
€ 25,- Art-teq ophangrails inclusief 2 ophangdraden tot 15 kg.

€ 45,- arbeidskosten ophangen ophangsysteem
Bovenstaande prijzen zijn excl 21% btw

Wij verkopen de Art-Teq railsystemen ook in onze shop!

KUNST-WEBSHOP

leen vanaf €8,-!!

leen vanaf 8,-!!

Tarieven

€ 8,- p.m. een of meerdere werken tot een waarde van € 230,- Je spaart € 3,20
€ 12, p.m. een of meerdere werken tot een waarde van € 340,- Je spaart € 4,80
€ 17,- p.m. een of meerdere werken tot een waarde van € 480,- Je spaart € 6,80

MAIL ONS

alle keuze

alle keuze

Tarieven

€ 24,- p.m. een of meerdere werken tot een waarde van € 685,- Je spaart € 9,60
€ 31,- p.m. een of meerdere werken tot een waarde van € 890,- Je spaart € 12,40
€ 35,- p.m. een of meerdere werken tot een waarde van € 1135,- Je spaart € 14,-

MAIL ONS

meerdere kunstwerken

meerdere kunstwerken

Tarieven

Is jouw keuze gevallen op twee mooie olieverfschilderijen, dan kom je hoogstwaarschijnlijk in de hogere tarieven. Let wel, jouw kooptegoed bouwt dan ook sneller op!

€ 46,- p.m. meerdere werken tot een waarde van € 1700,-. Je spaart € 18,40
€ 53,- p.m. meerdere werken tot een waarde van € 2500,-. Je spaart € 21,20
€ 60,- p.m. meerdere werken tot een waarde van € 3250,-. Je spaart € 24,-
€ 69,- p.m. meerdere werken tot een waarde van € 4500,-. Je spaart € 27,60

MAIL ONS

speciaal tarief

speciaal tarief

Tarief

Om het voor jou aantrekkelijk te houden
om een groot kunstwerk te kunnen lenen,
hebben we voor een speciale tarief;
€ 35,- p.m. een kunstwerk tot een waarde van € 4500,-
Je spaart € 14,-

MAIL ONS

Contact

Neem gerust contact op!

Satellietbaan 14 C

2181 MH  Hillegom

 

Tel: 0252-517754 – Mob: 06-40703974
E-mail: info@kunstuitleenbollenstreek.nl

NEWSLETTER SIGNUP

Ontvang onze nieuwsbrief, schrijf je in!