Maak uw werkplek aantrekkelijker

Is het tijd om kleur en creativiteit in uw bedrijf te halen? Met de kunstwerken uit de kunstuitleencollectie van Galerie / Kunstuitleen Bollenstreek brengen wij die kleur en creativiteit in uw kantoorruimte en dat van uw medewerkers. Met onze mooie tarieven is het ook voor uw bedrijf aantrekkelijk te lenen bij onze Kunstuitleen!

Wanneer u bij ons leent met opbouw van kooptegoed, is 50% van uw abonnementsgeld fiscaal aftrekbaar. Wanneer u leent exclusief opbouw kooptegoed, dan is uw abonnementsgeld volledig fiscaal aftrekbaar.

Op zoek naar een kunstzinnig cadeau voor zakenrelaties? shop online!

kunstuitleen-bollenstreek-interieur (1)

op locatie

kunst

Wij nemen verschillende werken mee, en u en uw personeel kiezen op locatie uit. Een groot voordeel, zo kunt u zien welk kunstwerk het beste uit de verf komt in uw werkruimte.

Niet alleen twee dimensionaal werk kunt u uitkiezen. Denk ook eens aan de ruimtes waar een sokkel kan komen te staan in uw bedrijf. Prachtige beelden van hout of polyester kunnen in een open ruimte goed tot hun recht komen. De sokkels kunnen wij verzorgen.

U en uw personeel kunnen de kunstwerken in de Kunstuitleen zelf uitzoeken en meenemen. U kunt er ook voor kiezen dat deskundige medewerkers van de Kunstuitleen een collectie samenstellen voor uw bedrijf en het komen inrichten. De ophangkosten zijn kosteloos. Wij gaan er dan wel vanuit dat er een ophangsysteem aanwezig is.

tarieven en voorwaarden bedrijven

KUNST OOK VOOR
UW BEDRIJF!

KUNST OOK VOOR UW BEDRIJF!

Groot, klein, kleur of rustige kunstwerken voor uw bedrijf? Wij hebben het in huis. Ik kom graag langs ook op uw bedrijf om te bekijken wat wij voor u kunnen betekenen!

#mail naar Kunstuitleen Bollenstreek Leo Remmelzwaal

MAIL ONS

KUNSTCOLLECTIE OPBOUWEN

IDEAAL ALS UW BEDRIJF EEN EIGEN KUNSTCOLLECTIE WILT OPBOUWEN

Lease tarief € 25,- p/m

Inclusief kooptegoed 50% hiervan is bedoeld als kooptegoed (excl 21%btw)
€ 25,- p.m. per gehuurd kunstwerk tot een onbeperkt bedrag.

Minimale afname van 5 kunstwerken.

Wanneer uw kooptegoed € 1500,- of hoger bedraagt, dient u een kunstwerk aan te schaffen.

MAIL ONS

VANAF €10,-!!

VANAF €10,- !!

Standaard tarief € 25,- p/m

Uw bedrijf kijkt jaarlijks uit naar nieuwe kunstwerken!

Standaard lenen tot 5 kunstwerken. € 12,50 p.m. per geleend kunstwerk tot een onbeperkt bedrag.

Standaard lenen vanaf 5 tot 25 kunstwerken. € 11,- p.m. per geleend kunstwerk tot een onbeperkt bedrag.

Standaard lenen vanaf 25 kunstwerken en meer. € 10,- p.m. per geleend kunstwerk tot een onbeperkt bedrag.

Bovenstaande prijzen zijn excl 21% btw Wij willen graag iets betekenen voor uw bedrijf. Mail ons gerust bij vragen en/of een afspraak te maken om samen de ruimtes van het bedrijf te bekijken.

MAIL ONS

KUNST AAN BEDRIJF

KUNST AAN BEDRIJF

Wanneer u een groot kunstwerk huurt en/of meerdere kunstwerken, dan kunt u dit door ons laten bezorgen. Dit bedrag betaalt u ook bij het laten ophalen van het (de) kunstwerk(en).€ 45,- excl 21% btw bezorgkosten.

Wij bezorgen door heel Nederland.

MAIL ONS

OPHANGKOSTEN

OPHANGKOSTEN

kosteloos

De kunstwerken komen wij kosteloos bij uw bedrijf ophangen. Wij gaan er dan wel vanuit dat een railsysteem en ophangdraden aanwezig zijn. Een Art-Teq railsysteem kunnen wij ook voor uw bedrijf verzorgen. U heeft altijd profijt ervan, en de kunstwerken hangen altijd op de juiste ooghoogte. Wilt u liever geen railsysteem, maar een oogophangdraad, dat is ook mogelijk.

Railsysteem ophangen?
€45,- excl 21% btw arbeidskosten p/u

MAIL ONS

RAILSYSTEEM

RAILSYSTEEM

U kunt als bedrijf ook los railsystemen en artikelen van de railsystemen Art-Teq bij ons bestellen.
€ 9,95 per ophangdraad incusief palhaak max 15 kg
€ 9,95 per oogophangdraad incusief palhaak max 15 kg
€ 25,- Art-teq ophangrails inclusief 2 ophangdraden tot 15 kg.

€ 45,- arbeidskosten ophangen ophangsysteem
Bovenstaande prijzen zijn excl 21% btw

Wij verkopen de Art-Teq railsystemen ook in onze shop!

KUNST-WEBSHOP

OPZEGTERMIJN

OPZEGTERMIJN

Natuurlijk vinden wij het jammer als u stopt!

Opzegtermijn is minimaal 3 maanden.
Uw contract wordt automatisch met een jaar verlengd tot wederopzegging. Wij vragen u dit 3 maanden van te voren aan ons te laten weten.

MAIL ONS

welkomst
geschenk

welkomst
geschenk

What cute!

Nieuwe leden ontvangen van ons altijd een geschenk om welkom te heten!
Tijdens de zomer van 2020 is dit kleine keramiek van Carla van Dijk het welkomstgeschenk t.w.v. €30,-

MAIL ONS

VERZEKERING

VERZEKERING

Gedurende de bruikleenperiode dient de abonnee de geleende kunstwerken goed te behandelen. De kunstwerken mogen niet in de omgeving van een warmtebron of een vochtige plaats worden aangebracht en dienen te worden beschermd tegen direct zonlicht. In geval van beschadiging, vermissing of verloren gaan van de kunst- werken, is de abonnee verplicht de Kunstuitleen Bollenstreek daarvan onmiddellijk op de hoogte te stellen. In geval van beschadiging, vermissing of verloren gaan van de kunstwerken, is de abonnee aansprakelijk en gehouden de schade te vergoeden. Herstelwerkzaamheden of andere bewerkingen aan een geleend kunstwerk mogen niet door de abonnee worden verricht. De abonnee dient op eigen rekening en risico adequate wijze het transport van en naar de Kunstuitleen Bollenstreek verzorgen, opdat het kunstwerk niet beschadigd wordt. Voor bijzonder kwetsbare kunstwerken wordt door de Kunstuitleen Bollenstreek een beschermende verpakking bijgeleverd. Het gebruik van deze verpakking is verplicht. Bij het niet terugbezorgen van de verpakking is de abonnee gehouden de waarde te vergoeden. Bij wanprestatie aan de zijde van de abonnee is deze naast zijn gehoudenheid tot schadevergoeding aansprakelijk voor alle gerechtelijke kosten, ook voor zover deze boven de geliquideerde kosten zullen uitstijgen en buitenrechtelijke kosten. De buitenrechtelijke kosten zullen tenminste 15 % over de waarde van de geleende kunstwerken en verschuldigde abonnementsgelden bedragen.

MAIL ONS

NEWSLETTER SIGNUP

Ontvang onze nieuwsbrief, schrijf je in!

Contact

Neem gerust contact op!

Satellietbaan 14 C

2181 MH  Hillegom

 

Tel: 0252-517754 – Mob: 06-40703974
E-mail: info@kunstuitleenbollenstreek.nl