Kunst ook voor uw bedrijf!

Kunst

ook voor uw bedrijf!

Kies op locatie

Wij nemen verschillende werken mee, en u en uw personeel kiezen op locatie uit. Een groot voordeel, zo kunt u zien welk kunstwerk het beste uit de verf komt in uw werkruimte.

Beelden

Niet alleen twee dimensionaal werk kunt u uitkiezen. Denk ook eens aan de ruimtes waar een sokkel kan komen te staan in uw bedrijf. Prachtige beelden van hout of polyester kunnen in een open ruimte goed tot hun recht komen. De sokkels kunnen wij verzorgen.

Ophangen

U en uw personeel kunnen de kunstwerken in de Kunstuitleen zelf uitzoeken en meenemen. U kunt er ook voor kiezen dat deskundige medewerkers van de Kunstuitleen een collectie samenstellen voor uw bedrijf en het komen inrichten. De ophangkosten zijn kosteloos. Wij gaan er dan wel vanuit dat er een ophangsysteem aanwezig is.

Maak uw werkruimte aantrekkelijk

Is het tijd om kleur en creativiteit in uw bedrijf te halen? Met de kunstwerken uit de kunstuitleencollectie van Galerie / Kunstuitleen Bollenstreek brengen wij die kleur en creativiteit in uw kantoorruimte en dat van uw medewerkers. Met onze mooie tarieven is het ook voor uw bedrijf aantrekkelijk te lenen bij onze Kunstuitleen!

Fiscaal voordeel

Wanneer u bij ons leent met opbouw van kooptegoed, is 50% van uw abonnementsgeld fiscaal aftrekbaar. Wanneer u leent exclusief opbouw kooptegoed, dan is uw abonnementsgeld volledig fiscaal aftrekbaar.

Bedrijfsuitje

Naast onze kleurrijke kunstuitleencollectie, hebben wij een atelier waar u terecht kunt voor uw personeelsuitjeĀ en teambuilding. Denkt u maar eens aan de workshop “Een wandeling door uw bedrijf” onder de professionele begeleiding van kunstenares en graficus Diana van Hal. Ieder kiest een onderwerp uit het bedrijf en maakt daar een linosnede van. Dit wordt gezamenlijk afgedrukt, en kan ingelijst in de kantine/vergaderruimte komen te hangen. “Knip uw stad” onder de charmante begeleiding van de in Frankrijk geboren kunstenares Claire Duval is heel toegankelijk. Hier kan iedereen aan deelnemen, en het eindresultaat is verbluffend. Tevens verzorgen wij lezingen op verzoek. Dit onder de bedreven begeleiding van kunsthistoricus Kees Noordermeer.

Like What We Offer?

Wij komen graag bij uw bedrijf vrijblijvend langs voor een vakkundig advies.
Neem contact op!

In de kunstwerken van de Kunstuitleen Bollenstreek zit heel veel kleur, impressie en diversiteit. Iedereen kan kunst anders bekijken en beoordelen. En eigenlijk weerspiegelt dat ook wat wij doen voor onze klanten.

Mark Jonker – Hoogeveen&Jonker Administratiekantoor Advies Noordwijkerhout eigenaar Advies- en administratiekantoor Hoogeveen en Jonker

Ik hou vooral van de verscheidenheid van kunst. Van abstracte kunst tot figuratief, grafiek en buitenbeelden. Het is allemaal de moeite waard om te komen bekijken!