_CZF3418 Foto Corine Zijerveld(c)2017-011
Hillegom
BEELDENROUTE
voor basisscholen
Maak kennis met de
belangrijkste openbare buitenbeelden
instagram kunst voor kids
zondag 5 juli
EXTRA OPEN
11.00 - 17.00 uur
Kom je ook jouw werk omwisselen?

Galerie / Kunstuitleen Bollenstreek

KUNST OOK VOOR JOU !  Word ook lid van de Kinderkunstuitleen, en je kan elke maand een nieuw kunstwerk komen uitzoeken. Want hoe leuk is het als jij je eigen kunstwerk mag uitzoeken, omwisselen wanneer je daar zin in hebt. Bijvoorbeeld omdat je kamer is veranderd, of omdat het een nieuw seizoen is en je zin hebt in een vrolijk kleurrijk werk. Noem maar op, jij beslist dit keer! En als lid van de Kinderkunstuitleen, wordt er ook nog eens gespaard voor een eigen kunstwerk.

informatie kids

kunst is leuk!

kunst is leuk!

kids t/m 16 jaar

De KinderKunstuitleen is een kunstuitleen speciaal voor kinderen. Als je niet ouder bent dan 16 jaar, kan je hier een kunstwerk lenen, bijvoorbeeld een schilderij of een zeefdruk. De KinderKunstuitleen heeft een mooie vrolijke verzameling kunstwerken van professionele kunstenaars, waar je een keuze uit kunt maken. Dit kunstwerk kan je op je kamer ophangen. Als je daarop uit gekeken bent, dan ruil je het kunstwerk om voor een ander kunstwerk.

MAIL ONS

hoe duur?

hoe duur?

vanaf € 6,- !!

Een abonnement op de KinderKunstuitleen kost € 6,- per maand.
Hiervan wordt € 2,40 gespaard. Als je genoeg hebt gespaard kan je een eigen kunstwerk kopen.

MAIL ONS

belangrijk

belangrijk

Een geleend kunstwerk wordt meegegeven met een zak eromheen, om zo beschadigingen aan het kunstwerk te voorkomen tijdens het vervoer. We vragen je deze zak altijd te gebruiken als je het kunstwerk weer komt terug brengen. Je kunstwerk is thuis via jouw ouders verzekerd, maar we vragen je wel voorzichtig met het werk om te gaan.

MAIL ONS

hoe lang?

hoe lang?

Je mag een kunstwerk omwisselen wanneer je dit leuk vindt. Een kunstwerk mag je maximaal anderhalf jaar lenen.

MAIL ONS

welkomst
geschenk

welkomst
geschenk

Wij vinden het heel leuk dat je lid wordt van de KinderKunstuitleen. Daarom ontvang je van ons een welkomstgeschenk: een verjaardagskalender met kleurplaten, waar ruimte is voor vrije expressie. Zodat je hem zelf kan afmaken naar eigen smaak.

MAIL ONS

kunst&kids

kunst&kids

Wil jij later kunstenaar worden?

Kom dan alvast ervaring op doen op ons atelier. De KinderKunstuitleen organiseert een aantal keer per jaar Kunst&Kidsworkshops op het atelier. Deze workshops worden verzorgt door professionele kunstenaars. Denk bijvoorbeeld maar eens aan boetseren, grafiek maken, schilder- of timmerles.

MAIL ONS

inschrijfgeld

inschrijfgeld

Als je ouders nog geen lid zijn van de Kunstuitleen, dan betaal je eenmalig € 5,- inschrijfgeld. Om je te kunnen inschrijven hebben we een geldig legitimatie van een van je ouders nodig. Dus neem je ouders ook mee!

MAIL ONS

kunstkoop

kunstkoop

kunstkoopregeling

Het is altijd handig om te weten hoe hoog jouw opgebouwde kooptegoed is. Misschien wil je het kunstwerk dat je hebt geleend kopen, of zoek je juist een leuke kalender. Het kooptegoed kan voor allebei worden gebruikt.Vermeldt in jouw mail aan de Kunstuitleen naam, klantnummer en adres. Wij streven ernaar om binnen twee werkdagen een reactie te hebben gegeven.

MAIL ONS

beeldenroute
kunsteducatie

beeldenroute
kunsteducatie

'Oh, is dat ook kunst?' Hoe leuk is het om kunst eigen te maken door er samen naar te kijken en erover te praten!

We gaan met de leerlingen van groep 7 / 8 een rondje Hillegom op de fiets langs de belangrijkste openbare buitenbeelden in Hillegom. Basisscholen uit Hillegom kunnen zich hiervoor opgeven.

Klik op onderstaande button en stel je vraag en/of om meer informatie te ontvangen.

MAIL ONS
Kunst&KidsBollenstreek
5.0
Based on 3 reviews
aangedreven door Facebook
Irene Lampe
Irene Lampe
2018-04-04T14:52:51+0000
Afgelopen maandag bestond de Kunstuitleen 20 jaar en heeft m'n dochter een heel leuk vogelhuisje gemaakt. Zo leuk. Hij... hangt nu voor het keukenraam en wat is ze trots. Dank je wel, Denise.lees meer
Wendy Den Elzen
Wendy Den Elzen
2018-04-02T19:57:54+0000
Vandaag samen met mijn dochter van 3 meegedaan met de workshop Vogelhuisje verven/ plakken. Heel leuk gedaan! Een tafel... vol leuke spulletjes om te gebruiken, vond het echt een aanrader! Ook kort even een rondje door de galerij gedaan, mijn dochter vond de kinderschilderijtjes erg leuk!!! Wij gaan zeker vaker langs komen! Dank jullie wel voor het leuke uitje!!lees meer
Linda Hulsbosch
Linda Hulsbosch
2017-11-11T21:29:59+0000
Maaike van Erp
Maaike van Erp
2017-11-11T18:05:57+0000
Marco Pompe
Marco Pompe
2017-11-11T17:16:31+0000
Leo Remmelzwaal
Leo Remmelzwaal
2017-11-11T15:34:19+0000
Henk Offerhaus
Henk Offerhaus
2017-07-01T12:46:50+0000
Wat was het een mooie tentoonstelling
Gulita Ginsel
Gulita Ginsel
2016-09-24T18:56:49+0000
Heerlijk om met mijn dochters de kunstwerkjes te bewonderen en ze in de workshops creatief bezig te zien met materialen... die we thuis niet hebben!lees meer
Maroesja Maroesja
Maroesja Maroesja
2016-09-07T06:03:48+0000
Mijn dochter is een paar keer bij een kinderworkshop geweest. Wat ontzettend leuk! Naast dat ze ´gewoon´ leuk bezig... zijn met bijv. mozaïeken of boetseren, leren ze ook op speelse wijze over kunst door op hun eigen manier naar schilderijen te kijken. Binnen de workshop is volop ruimte om je eigen creatie te maken en daarin worden ze goed begeleid. Mijn dochter kwam alle keren heel trots thuis met wat ze had gemaakt. Ze weten bij de Kunstuitleen het meest creatieve deel uit je kind naar boven te halen, dat is zo leuk om te zien!lees meer
Volgende beoordelingen