Anneke Peereboom-Het fluistert in de groend 120x110
Expositie
Wat groeit en bloeit
Kunstenares Anneke Peereboom exposeert in de galerie
Haar schilderijen gaan over de natuur
Kom je ze ook bekijken?
?
Bekijk hier de
collectie
Online kunst uitzoeken!

Galerie / Kunstuitleen Bollenstreek

KUNST OOK VOOR JOU !  Word ook lid van de Kinderkunstuitleen, en je kan elke maand een nieuw kunstwerk komen uitzoeken. 

Bijna 375 likes!
nOG 9 LIKES TE GAAN! ♥ Bij 375 likes geven wij 2 jaarabonnementen van de Kinderkunstuitleen weg! 91%

YEAH 🎉 bijna 375 LIKES l Dit vieren wij met een cadeau aan jou! 🎀🎁 Wij geven maar liefst 2 jaarabonnementen van de Kinderkunstuitleen weg!

Wil jij ook kleurrijke kunst in huis hebben, geef dan in een reactie aan waarom. De winnaars worden verloot uit alle opmerkingen en alle vind-ik-leuks. Delen = Lief Succes 💟🧡

 

Wist je dat je met een jaarabonnement van de Kinderkunstuitleen kunst kan omwisselen wanneer jij wilt? Je kan elke maand een nieuw kunstwerk komen uitzoeken. Want hoe leuk is het als jij je eigen kunstwerk mag uitzoeken, omwisselen wanneer je daar zin in hebt. Bijvoorbeeld omdat je kamer is veranderd, of omdat het een nieuw seizoen is en je zin hebt in een vrolijk kleurrijk werk. Noem maar op, jij beslist dit keer!

informatie kids

kunst is leuk!

kunst is leuk!

kids t/m 16 jaar

De KinderKunstuitleen is een kunstuitleen speciaal voor kinderen. Als je niet ouder bent dan 16 jaar, kan je hier een kunstwerk lenen, bijvoorbeeld een schilderij of een zeefdruk. De KinderKunstuitleen heeft een mooie vrolijke verzameling kunstwerken van professionele kunstenaars, waar je een keuze uit kunt maken. Dit kunstwerk kan je op je kamer ophangen. Als je daarop uit gekeken bent, dan ruil je het kunstwerk om voor een ander kunstwerk.

MAIL ONS

hoe duur?

hoe duur?

vanaf € 6,- !!

Een abonnement op de KinderKunstuitleen kost € 6,- per maand.
Hiervan wordt € 2,40 gespaard. Als je genoeg hebt gespaard kan je een eigen kunstwerk kopen.

MAIL ONS

kunst&kids

kunst&kids

Welk kunstwerk wil jij op jouw kamer?

Bekijk hier alvast welke kunstwerken je kan lenen!

COLLECTIE

belangrijk

belangrijk

Een geleend kunstwerk wordt meegegeven met een zak eromheen, om zo beschadigingen aan het kunstwerk te voorkomen tijdens het vervoer. We vragen je deze zak altijd te gebruiken als je het kunstwerk weer komt terug brengen. Je kunstwerk is thuis via jouw ouders verzekerd, maar we vragen je wel voorzichtig met het werk om te gaan.

MAIL ONS

inschrijfgeld

inschrijfgeld

Als je ouders nog geen lid zijn van de Kunstuitleen, dan betaal je eenmalig € 5,- inschrijfgeld. Om je te kunnen inschrijven hebben we een geldig legitimatie van een van je ouders nodig. Dus neem je ouders ook mee!

MAIL ONS

hoe lang?

hoe lang?

Je mag een kunstwerk omwisselen wanneer je dit leuk vindt. Een kunstwerk mag je maximaal anderhalf jaar lenen.

MAIL ONS

kunstkoop

kunstkoop

kunstkoopregeling

Het is altijd handig om te weten hoe hoog jouw opgebouwde kooptegoed is. Misschien wil je het kunstwerk dat je hebt geleend kopen, of zoek je juist een leuke kalender. Het kooptegoed kan voor allebei worden gebruikt.Vermeldt in jouw mail aan de Kunstuitleen naam, klantnummer en adres. Wij streven ernaar om binnen twee werkdagen een reactie te hebben gegeven.

MAIL ONS

welkomst
geschenk

welkomst
geschenk

Wij vinden het heel leuk dat je lid wordt van de KinderKunstuitleen. Daarom ontvang je van ons een welkomstgeschenk: een verjaardagskalender met kleurplaten, waar ruimte is voor vrije expressie. Zodat je hem zelf kan afmaken naar eigen smaak.

MAIL ONS