Coming up.. expositie Rondje streek

Evert Salis

Speciaal voor Kunstuitleen Bollenstreek is de Amsterdamse kunstenaar Evert Salis op pad gegaan om de Bollenstreek te verkennen en naar aanleiding van die zoektochten schilderijen te maken. Zijn expositie “Rondje Streek” is van 7 november t/m 19 december te bezichtigen in de expositieruimte van Galerie / Kunstuitleen Bollenstreek.
 
Wij willen graag de mensen, niet alleen kennis maken met de nieuwe kunstwerken uit de collectie, maar ook met de kunstenaars achter deze werken. 
 
Evert Salis zal zondag 7 november om 14.00 uur een korte lezing geven over zijn werk; waar hij zijn inspiratie vandaan haalt, en welke technieken hij in zijn werk gebruikt. De lezing is gratis, en iedereen is welkom. Aanmelden voor de lezing is gewenst en kan via info@kunstuitleenbollenstreek.nl