Filmpje Jos van den Heuvel op youtube

Afgelopen zondag opende de Haagse kunstenaar Jos van den Heuvel zijn expositie met een lezing. De kunstenaar vertelde uitgebreid over zijn huidige werk; inspiratie, techniek en onderwerp. Het was een geslaagde middag waar bezoekers ook vragen konden stellen.

Jos van den Heuvel heeft zijn opleiding gevolgd aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag en vervolgens aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam. In Den Haag werd er veel getekend naar de waarneming, naast schilderen, etsen, zeefdrukken en lithografie.

De expositie “Nieuw te ontdekken land” van Jos van den Heuvel is tot 16 oktober te bezichtigen bij Galerie / Kunstuitleen Bollenstreek.

Bekijk hier het overzicht van de schilderijen van Jos van den Heuvel. De kunstwerken zijn te koop en te leen.