HET MAG WEER!!

Eindelijk! Het is vanaf 3 maart weer mogelijk om langs te komen in de galerie!😃

Maak een afspraak om langs te komen. Dit kan telefonisch 0252-517754, via de mail info@kunstuitleenbollenstreek.nl of reserveer een tijdsblok via de kalender hieronder wanneer het voor jou het beste uitkomt.

Je kan rustig komen winkelen, een tijdsblok bestaat uit 3 kwartier. Per tijdsblok is het mogelijk dat 2 bezoeken gepland kunnen worden. De galerie bestaat uit 2 verdiepingen, de ruimte is hiervoor geschikt. Let wel, voor één bezoek staat maximaal 2 personen. Op deze wijze zijn er nooit meer dan 4 bezoekers in de galerie. We vragen je de 1,5 meter regel in acht te nemen, en een mondkapje te dragen.

Het vrolijke vogelportret is van kunstenares Yvonne Zomerdijk, en is beschikbaar voor uitleen.


Tot snel!