De eerste expositie van het jaar….

Anneke Peereboom -Expositie 
20 februari t/m 20 maart 2021

De inspiratie voor de komende expositie heeft Anneke Peereboom dicht bij huis gehaald. “Ik ben door het wonen in een kleine stad geïnteresseerd geraakt in alles wat groeit en bloeit in mijn tuin met veel groen. Zaailingen in de tuin, die zelf op zoek gaan naar een plek zonder dat ze gestuurd worden door de mens. Planten schijnen te communiceren met elkaar. “Wist jij dat?” Fascinerend, wat er allemaal gebeurt daar vanaf de grond. Daar gaan mijn actuele schilderijen over.”

De eerste expositie van het jaar 2021 van Galerie / Kunstuitleen Bollenstreek is een gedeeltelijke lock down expositie. De expositie start namelijk wanneer Nederland nog middenin de lock down zit. Het is dus ook maar de vraag of na 2 maart de deuren van de galerie echt open mogen. Wij gaan er in ieder geval van uit. De lezing van Anneke Peereboom is onder voorbehoud gepland op zondag 7 maart om 14.00 uur. #corona #wehoudennogevenvol

Geef een reactie