Prachtige kunst door magneet vissen!

Gisteren was de Haagse kunstenares Ellen van Toor op bezoek in de galerie. Ellen bracht haar nieuwste werken. Bijzonder om te vertellen is dat deze kunstwerken tot stand zijn gekomen door haar nieuwste bezigheid, namelijk magneet vissen. Regelmatig is de kunstenaar te vinden aan de kant van een vijver of sloot waar ze roestige materialen uit vist. Vooral de verweerde stukjes metaal gebruikt zij in haar collages van objecten.

Bekijk hier het werk van Ellen van Toor: https://www.kunst-webshop.nl/ellen-van-toor/

De kunstwerken zijn te koop en te leen. Graag een proefplaatsing van één van de werken? Dat kan! Wij komen met uiterlijk 3 kunstwerken bij je thuis, waar je op locatie kan uitkiezen welk kunstwerk het beste in jouw huis past!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *