Steun ons

Kunst is voor iedereen!

Steun ons! Word lid van de Kunstuitleen!
Beeldende kunst is niet weg te denken uit het leven. Kunst is een uiting van emotie en kunst bekijken is een manier om het leven te begrijpen. Maar kunst maakt ook onze woonomgeving of werkplek mooier. Daarom adviseren wij particulieren en bedrijven bij het lenen en aankopen van kunstwerken. We hebben een heel gevarieerde collectie met werk van hedendaagse, professionele kunstenaars uit binnen- en buitenland, van abstract tot realistisch. Ieder jaar wordt de collectie aangevuld met nieuwe werken. Eens per kwartaal hebben we een nieuwe expositie. Een lijn in de voorkeur van het publiek is niet altijd te ontdekken. “Zoveel mensen, zoveel wensen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *