Herfst


Soms is slecht weer toch mooi weer…..

Kunstenares Marianne Brons kijkt altijd buiten om zich heen. Zij haalt haar inspiratie uit het Nederlands landschap, en vindt het leuk om erop uit te gaan naar mooie plekken in de Bollenstreek. Op locatie fotografeert de kunstenares om dit later te verwerken in haar schilderijen. Er is zo veel te zien. Wolken, mooie luchten, de kleuren van de herfst, de lichtval in het bos, glinstering in het water, de bonte bollenstreek. Dat plaatje vast te leggen met eigen handen op doek vindt Brons het mooiste wat er is. Het schilderij toont een koude, sombere, troosteloze herfstdag. De toeschouwer ziet hoe mooi de kleuren zijn van de kale berkenbomen, de dorre struiken, het gras. Het contrast met de donkere bomen op de achtergrond. Soms is slecht weer mooi weer.

Benieuwd naar meer werk van Marianne Brons? https://www.kunstuitleenbollenstreek.nl/pro…/marianne-brons/


#kunstuitleenbollenstreek #mariannebrons #landscape #Bollenstreek #landschap #bos #nature #art #contemporaryart #olieverf #herfst #autumn

Geef een antwoord