Maak je eigen keramische schoen

Zondag 10 november 13.00 uur maak je een eigen schoen van klei onder begeleiding van kunstenares Carla Dijk. Je kunt zelf kiezen welke, een slipper of een gymp. Het is handig als je er thuis al over nadenkt en een klein tekeningetje maakt. Dan kunnen we meteen aan de slag.

Jouw prachtige schoen wordt door jou dezelfde middag beschilderd met engobe. Er staan verschillende kleuren engobe en kwasten voor je klaar op het atelier. Wanneer alles droog is gaan de schoenen een paar dagen later de keramiekoven in en worden ze afgebakken op maar liefst 1050 graden.

Vind je het nog leuker om samen met jouw vader moeder of oma of opa aan de slag te gaan? Neem hem of haar gezellig mee. Iedereen is welkom om een schoen te maken!

De workshop duurt ongeveer 1,5 uur en gaat door bij minimaal 10 deelnemers. Ben je lid van de Kinderkunstuitleen, of zijn jouw ouders lid, dan betaal je €10,-. Kosten voor niet-leden zijn € 15,-.

Meer informatie is te vinden op: www.kunstuitleenbollenstreek.nl Inschrijven kan o.a. via: info@kunstuitleenbollenstreek.nl.. Bellen kan ook 0252-517754.

Leuk als je meedoet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *