Beeldgedicht

Vera Bruggeman (Almelo 1964) is een enthousiast beeldend kunstenaar met een persoonlijke, heel expressieve stijl. Dat ‘expressieve’ zit hem ook in de overduidelijke en grote liefde voor kleur. De kunstenares geeft niet altijd een titel aan haar schilderij: ‘De vrijheid om alles op ieder moment van een andere kant te kunnen en mogen bekijken is de reden dat ik mijn schilderijen Beeldgedichten noem, om een ieder de vrijheid te gunnen om eigen interpretatie te geven aan mijn werk. Door mijn eigen emoties en herinneringen te benoemen, zou de interpretatie, mijn inziens, van de toeschouwer beperken.’

Meer informatie

Vera heeft meerdere grote schildersdoeken in onze kunstuitleencollectie staan. Bekijk hier haar werk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *