Plaatsing ‘Het Gesprek’

Gisteren werd het beeld ‘Het Gesprek’ van Hans Innemée geplaatst bij het Woonzorgcentrum Parkwijk Hozo. De kunstenaar staat met zijn kunstwerken in de collectie vanaf 2005 in onze galerie. En ik was er even bij om Hans gedag te zeggen, een paar foto’s te maken en een kort filmpje.

Het beeld heeft een toepasselijke naam, want voordat het geplaatst werd, is er al veel via social media gesproken over de plaatsing. Dit omdat velen dachten dat de twee bomen die er stonden, plaats moesten maken voor het beeld. Echter is dit niet het geval geweest. Eén Japanse Kersenboom was al dood aan het gaan, de andere zag er ook al minder gezond uit. De gemeente heeft besloten voor de plaatsing de bomen te rooien, en na de plaatsing van het beeld, ook twee nieuwe Japanse Kersenbomen ervoor terug te plaatsen.

Eind goed al goed…

Morgen wordt het beeld onthuld om 14.00 uur. Iedereen is welkom. Ik ga zeker even kijken wat het eindresultaat is geworden!

#Hillegom #hansinnemee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *